Nyheter från DF

Vill du utbilda, bilda, utveckla, leda, stödja och företräda idrotten i Blekinge? Vi söker nu en ny kollega till en roll som idrottskonsulent!

Idrottsgalan 2018 var den tionde i ordningen och det blev en festlig kväll där hyllningen av blekingsk idrott stod i fokus.

Livet som macho

(2018-01-30 21:36)
Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna i samverkan med Fritidsenheten i Karlshamns kommun bjuder in till öppen och kostnadsfri föreläsning med Musse Hasselvall 10 februari.

Bli klok på LOK

(2018-01-23 15:38)
Söndagen den 25 februari är sista datum för att ansöka om LOK-stöd för höstens aktiviteter. Har er förening frågor, funderingar eller behöver guidning? Vi hjälper er att bli klok på LOK!

Informationsträffen tillsammans med Skatteverket lockade traditionsenligt många deltagare. I år deltog även Folksam och Arbetsförmedlingen.

Följande personer och föreningar är slutnominerade till kategorierna i Idrottsgalan i Blekinge 2018 den 2 februari:

Tillsammans med SISU Idrottsutbildarna bjuder BFF in samtliga fotbollsföreningar i distrikt till en föreningskonferens på Ronneby Brunn den 26-27 januari. Konferensen arrangeras som en kick-off för fotbollsåret 2018.

Årsmöte 16 april

(2017-12-21 15:01)
Blekinge Idrottsförbunds årsmöte hålls tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma måndagen den 16 april 2018.

Styrelsen i Region Blekinge beslutade och fastställde idag ett idrottspolitiskt program för Blekinge för åren 2018–2022.

Som en del i idrottsrörelsens arbete för en bättre och tryggare idrott för barn och unga öppnar Bris idag en ny telefonlinje som riktar sig till ledare och tränare inom idrottsrörelsen. Stödlinjen har nummer 077-44 000 42.

I Blekinge arbetar vi på flera sätt för att blekingsk idrott ska bli mer inkluderande och att fler målgrupper ska ha lättare att hitta till och känna sig välkommen i idrotten. Häng med inkluderingskoordinatorn Olof Ljungberg som berättar mer!

När vi summerar Idrottens Dag och den inledande roadshowen genom Blekinge kan vi konstatera rörelseglädje, samarbete och sol för närmare 5000 besökare.

Ett av inslagen under Idrottens Dag i Karlskrona den 30 september är en föreläsning med prisbelönta Locker Room Talk. Två idrottslag i Blekinge ges också möjlighet till ett eget omklädningsrumssnack kostnadsfritt - delta i utlottningen!

Vill er förening medverka med innehåll till Idrottens dag 30 september, eller på roadshowen i samtliga Blekingekommuner tidigare samma vecka? Läs mer och anmäl ert intresse senast 31 augusti.

Välkommen Linda!

(2017-08-17 08:48)
Sedan denna veckan är Linda Svensson nyanställd på Blekinge Idrottsförbunds kansli i Karlshamn.

2Prinit

E-post: kansli@karlshamnssimklubb.se