Nyheter från DF

Glädje, rörelseförståelse och utveckling är i fokus hos de båda föreningarna som igår tilldelades stimulanspriset "Idrott för alla".

Blekinge Idrottsförbund och SISU Idrottsutbildarna Blekinge genomförde årsmöte/distriktsstämma i Ronneby under onsdagkvällen. Mötesordförande var Kevin Lill, ordförande i Region Blekinges Kultur- och bildningsnämnd.

Folksam Ledarcamp är ett läger som inspirerar och stimulerar unga ledare, 16-25 år, att fortsätta utvecklas inom idrotten. 30 augusti-1 september arrangeras Folksam Ledarcamp i Ronneby och nu har du chansen att nominera!

En större utvärdering av Blekinge Health Arena inleds nu och ska utföras i tre steg av Evolus AB.

Idrottens dag till Ronneby

(2019-03-28 15:29)
Det är nu beslutat att Idrottens dag i Blekinge kommer att arrangeras i Ronneby tillsammans med mötesplatsen Trygg idrott lördagen den 12 oktober.

Nattfotboll i Sunnahallen

(2019-03-22 08:53)
Inom ramen för Blekinge Idrottsförbunds projekt ”Idrott i Mellanstaden” bjuds det ikväll in till Nattfotboll i Sunnahallen. Arrangemanget stöttas av Hyresgästföreningen och Karlskrona kommun.

Skatteverket bjuder in till två olika webbinformationer under våren - Idrottsföreningen som arbetsgivare samt Idrottsföreningen lämnar inkomstdeklaration.

Blekinge Health Arena har under helgen haft tennisklubbar från Skåneidrotten på besök hos oss. En utvecklingsdag där styrelser, ledare och aktiva var inbjudna.

Idag är det internationella kvinnodagen och vi vill då lyfta ämnet genom att visa hur det ser ut i idrotten idag. Riksidrottsförbundet har tagit fram en rapport rörande ledare inom idrottsrörelsen.

Vi hälsar tränare och ledare från idrotten, idrottsgymnasier samt andra idrotts- och hälsoaktörer varmt välkomna till workshop tillsammans med BTH Idrottsakademi på Blekinge Health Arena torsdagen 21 mars.

Vårt projekt ”Hälsa för alla” når nya målgrupper när vi i samarbete med Karlskrona kommun och Fischerströmska gymnasiet nu startat upp två grupper med ungdomar från språkintroduktionsprogrammet.

I år kommer Idrottens dag att arrangeras i samverkan med en mötesplats/utbildningskonferens på temat "Trygg idrott". Preliminärt datum är lördagen den 12 oktober. Vi söker nu en kommun som vill vara värdkommun!

Under gårdagen arrangerades Idrottsgalan i Blekinge 2019 i Blekinge Convention Center. Här hittar du alla vinnare och slutnominerade!

Årsmöte 24 april

(2019-01-30 10:00)
Blekinge Idrottsförbunds årsmöte hålls tillsammans med SISU Idrottsutbildarnas Distriktsstämma onsdagen den 24 april 2019.

9 Karlshamnsföreningar samarbetar och erbjuder kostnadsfria prova-på-aktiviteter för alla åldrar under 7 fredagar. Passa på att avrunda veckan med rörelse tillsammans med andra!

Föreningsnytta

2Prinit