Simutrustning

Olander

Melemsförmån - rabatt hos Olanderswim

Medlemsförmån – rabatt hos Olanderswim Som medlem i Karlshamns Simklubb kan du beställa från www.olanderswim.se med förmånlig rabatt. Vår rabattkod som du har fått eller ska få med e-post gäller under 2017 och 2018 och ger 20 % rabatt på Sailfish, MP Michel Phelps, Aqua Sphere och Olander. Rabatten utgår från normalpriset. Om ett extrapris finns för artikeln används alltid det lägsta priset.

pdf

Så här gör du för att beställa med rabatt:

• Registrera dig som kund på www.olanderswim.se om du inte redan har gjort det.
  • Som inloggad i butiken kan du använda rabattkoden. Koden fungerar alltså endast om du är inloggad när köpet genomförs!
  • Koden anges i kassan och det rabatterade priset visas innan köpet slutförs. Olanderswim återbetalar inte uteblivet rabattbelopp om du beställt utan giltig rabattkod, eller på annat sätt beställt utan rabatt.
  • Medlemsrabatt gäller endast vid beställning i webshop och alltså inte vid fysisk försäljning såsom vid försäljning vid tävlingar. Kontakta This is a mailto link om du inte kan hitta eller har fått din rabattkod.

Uppdaterad: 2017-06-30 09:24