Regler och rutiner

Föräldraengagemang och funktionärsuppdrag

BESLUT 2017-06-08 KSK styrelse, länk

Karlshamns simklubb strävar ständigt efter att utveckla sin verksamhet så att de ska kännas lockande, utmanande och roliga för sina medlemmar. Föräldrarnas engagemang är oerhört viktigt både för att delta och stödja barnens utveckling samt klubben för att kunna arrangera simtävlingar behöver stöd från föräldrarna till alla aktiva simmare. Det är nämligen inkomsterna från våra egna simtävlingar som betalar kostnaderna för dom externa simtävlingarna.

Föräldrar till barn i Karlshamns Simklubb ombeds ställa upp som funktionär vid minst 4 tillfällen/år.
Klubben subventionerar startavgifterna till tävlingar samt rese- och logikostnader i samband med tävling eller träning (simläger) för de aktiva vars föräldrar i A - D grupperna tecknat upp sig och deltagit vid minst 4 arrangemang per kalender år varav minst 2 heldagar under Sparbanken i Karlshamn Cup eller Nordea Open.

Tävlingskommiten i Karlshamns Simklubb uppmanar så många föräldrar som möjligt att utbilda sig till tävlingsfunktionär !
Vid en större tävling krävs minst 20 funktionärer

Läs om att vara funktionär här

Anmäl dig till funktionär här

Karlshamns Simklubb/Styrelsen    2016-01-24