Funktionärsanmälan

Föräldraengagemang och funktionärsuppdrag

Karlshamns simklubb strävar ständigt efter att utveckla sin verksamhet så att de ska kännas lockande, utmanande och roliga för sina medlemmar. Föräldrarnas engagemang är oerhört viktigt.

Föreningen försöker i möjligaste mån undvika förpliktigande kioskverksamhet, bingolottförsäljning och liknande. Istället vill vi uppmuntra föräldrar till att lägga tid på att delta i barnens aktiviteter.

Föräldrar till barn i Karlshamns Simklubb ombeds ställa upp som funktionär vid minst 4 tillfällen/år.
Föreningen subventionerar startavgifterna till tävlingar samt rese- och logikostnader i samband med tävling eller träning (simläger) för de aktiva vars föräldrar i A - D grupperna tecknat upp sig och deltagit vid minst 4 arrangemang per kalender år varav minst 2 heldagar under Sparbanken Cup eller Nordea.

Välkomna in på tävlingsarenan

Anmäl dig direkt i följande formulär.

Om något inte fungerar eller frågor uppstår, skicka ett mejl till This is a mailto link och beskriv ditt problem eller synpunkt så återkommer vi så fort vi kan.

Uppdaterad: 2017-01-31 15:19

2Prinit