Cykling

Cykling sker i många former i klubben. Linjecykling, tempo, gravel, MTB, cyclocross, spinning... Fråga gärna på Facebook om det är något du har frågor om! Det är även där det informeras om pass och events.

Cykelträning

Cykelträningen pågår året runt i olika former. Under sommarhalvåret är ambitionen att ha två ledarledda pass (per vecka) för linjecykling i grupp, där det ena är ett långpass i lugnt tempo och det andra fokuserar på nybörjare och/eller teknik. Alla ska med och det är fart efter kamrat som gäller!

På långpassen är det gemensam samling och vid behov indelning i olika fartgrupper som möts upp för gemensam fika innan färden går hemåt igen.

På vinterhalvåret är det främst MTB och spinning (se nedan) som gäller. 

Utöver ledarledda pass är det många olika grupper av medlemmar som cyklar tillsammans på ett eller annat sätt. Söker du träningskamrater eller tips, kolla och fråga på Faceboook!

Spinning är inget som erbjuds via föreningen just nu

Under delar av vinterhalvåret anordnas spinningpass på Väggabadet. På spinningpassen är det begränsat med platser och förbokning krävs! Förbokning sker via Anmälan alternativt via Träningar/Event Triathlon. Håll utkik här samt på Faceboook för information om när spinningpassen planeras.