Information om Triathlonsektionen

Triathlonsektionen startades upp under hösten 2007 och är idag en egen sektion under Karlshamns Simklubb. Fokus vid uppstart var så klart träning och tävling inom triathlon men sektionen har idag växt till något mycket mer! Även om triathlon och dess discipliner fortfarande ligger många medlemmar nära om hjärtat har sektionen idag vuxit till en plattform där barn, ungdomar och vuxna träffas för att tillsammans umgås, träna och utbyta erfarenheter. 

Sektionens medlemmar består av allt från glada motionärer till elitsatsande idrottare främst inom konditionsidrotter som t.ex. triathlon, swimrun, cykling, löpning och simning. Oavsett om du "bara vill komma igång", få hjälp med träningen inför "En Svensk Klassiker" eller satsa på en idrottskarriär är du välkommen som medlem till oss!

Följ oss på Facebook som är vår primära kanal för kommunikation och events!

Klubben är ansluten till Svenska Triathlonförbundet och du har som medlem därmed möjlighet att tävla i Tävlingsklass vid på triathlontävlingar. Läs mer om detta under menyn Triathlon.

Ansvarig/kontakt:
Triathlon: Mattias N
Simning/Crawlkurs: Mattias N, Malin H
Cykling: Cecilia L, Joakim S, Peter E
Löpning: N/A
Swimrun: Ronald H, Malin H, Timmie M
Tri4Fun (Ungdomsträning): Anders W, Kerry O, Göran B, Michael N
Barngympa: Michael N, Maria C (Mattias N, Anna O)

Bli medlem

För att bli medlem i Triathlonsektionen går du till sidan för Anmälan eller Medlem Triathlon och anmäler dig till Tri4Fun (Ungdom 7-14 år) eller Senior (15 år och uppåt). Som medlem har du rösträtt på årsmötet samt att du är med och aktivt bidrar till klubben och har tillgång/förtur till alla våra träningspass, events och aktiviteter!

Träningar/Event

Under avsnittet Träningar/Event Triathlon lägger vi upp träningspass (t.ex. spinning) samt events (föreläsningar, tester m.m.) som kräver bokning. Vid nya events eller liknande informerar vi om det på Faceboook.

För allmän info om träning och träningspass inom olika grenar/discipliner, ta en titt i menyn för Triathlon där du hittar undersidor med mer information.

Klubbkläder

Klubbkläder beställs normalt sett en gång per år. Kläderna subventioneras av klubben via våra sponserer och medlemsavgifter och priserna är således mycket bra! Håll utkik på Facebook för aktuell information om beställning och leverans.

Vi uppmanar medlemmar som köper klubbkläder att använda dessa på tävlingar (och träningar!) för att visa upp klubben och även synliggöra våra sponsorer.

Betalningar

Vid olika beställningar och inköp, när betalning skall göras till kontot.

Betala till följande konto:

Bankgiro: 5424-1179
Swish: 1230858563

Ange alltid 'Triathlon' först som meddelande, sedan ert namn och vilken vara det gäller.
Exempel: Triathlon, Kalle Svensson, reflexväst.

Medlemskap betalas alltid genom att man anmäler sig till aktiviteten, samt får en faktura som skall betalas.